Author: IFIS

Ifis Broker dhe Kompania e sigurimeve Sigal Uniqa Group, në bashkëpunim me Fed Invest Ndërmori nismën dhe realizojë sigurimin e Serave

Ifis Broker dhe Kompania e sigurimeve Sigal Uniqa Group, në bashkëpunim me Fed Invest Ndërmori nismën dhe realizojë sigurimin e Serave

Dëmtimi i prodhimeve bujqësore, si pasojë e fatkeqësive natyrore ka ndërgjegjësuar fermerët që të sigurojnë prodhimet në sera. Në Krutje të Lushnjës ministri i Bujqësisë, Edmond Panariti shpërndau certifikatat e para të sigurimit për fermerët e zonës. Kryetarja e Bordit Drejtues të “FED invest” znj. Zana Konini, Drejtori i Përgjithshëm i “SIGAL UNIQA Group AUSTRIA”, […]

Continue Reading